TCNomads Klantenzone

 

TCNomads gelooft nog steeds in een gepersonaliseerde aanpak en een direct klantencontact per telefoon. In tegenstelling tot veel andere bedrijven, hoeft u geen ingewikkelde webforms in te vullen en in spanning af te wachten totdat u een eventueel een email terug krijgt.  Als u het nummer 056 / 51 78 62 belt, dan neemt iemand op die u ofwel onmiddellijk helpt of u vertelt wanneer een specialist beschikbaar zal zijn.

Hoe kan ik TCNomads best bereiken ?

U kunt ons bereiken op het nummer 056/517862.  U wordt onmiddellijk te woord gestaan, tenzij al onze medewerkers in gesprek zijn.  Indien gewenst, kunt u uiteraard ook een fax sturen naar 056/517863, of een email naar administrator@tcnomads.com.  Wij streven ernaar om u steeds persoonlijk te woord te staan, teneinde u zo goed mogelijk te helpen.

 

 

Wordt ik onmiddellijk geholpen ?

Indien onze medewerker uw vraag onmiddellijk kan beantwoorden, dan zal dat ook gebeuren.  Indien wat meer tijd nodig is om uw vraag correct en grondig te behandelen, dan zal u daarover geinformeerd worden.  Er wordt u in dat geval een tijdsbestek meegedeeld tegen wanneer u een antwoord kunt verwachten.

 

 

 

Wanneer is TCNomads telefonisch bereikbaar ?

Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 12.00 uur in de voormiddag, en van 13.00 uur tot 17.00 uur in de namiddag, behalve de vrijdag.  De vrijdagnamiddag wordt u doorgeschakeld naar een stand-by nummer voor dringende oproepen. Jaarlijkse vakanties worden op de homepage van de website aangekondigd.

 

 

 

Kan ik bestellingen plaatsen via de telefoon ?

Dat kan zeker.  Indien één of meerdere standaard software modules betreft, wordt onmiddellijk een afspraak gemaakt.  Voor maatwerk zal de persoon aan de telefoon uw vraag samen met u analyseren.  De uitvoering wordt dan in samenspraak met u ingepland voor programmatie en testen. 

 

 

 

Kan ik via de telefoon een offerte bekomen?

Indien u een bestaande klant bent, en het gaat om een standaard module, dan wordt de prijs u onmiddellijk meegedeeld aan de telefoon.  Indien het maatwerk betreft, of indien u een nieuwe klant bent, dan worden uw vraag en uw gegevens genoteerd en zal de verantwoordelijke voor de offertes u zo snel mogelijk contacteren