Laatste Nieuws met betrekking tot een aantal van onze realisaties

 

Hieronder vindt u een overzicht van enkele van onze recente realisaties.  Deze zijn allemaal tot grote tevredenheidheid van onze klanten uitgevoerd en vereisten gespecialiseerd programmeer maatwerk.  Indien u geïnteresseerd bent in één van deze onderwerpen, kunt u ons steeds contacteren voor meer informatie

Nieuwe e-commerce realisaties

 

Afgelopen jaar hebben we samen met onze klanten verschillende nieuwe webshops uitgerold, of bestaande webshops krachtiger gemaakt.  TCNomads heeft zijn belofte opnieuw waargemaakt om via maatwerk de klanten een mooie oplossing te bieden.

 

Deze webshops werken naadloos samen met onze andere pakketten, waardoor de klant een krachtig geïntegreerd systeem heeft en de weborders onmiddellijk in de boekhouding terecht komen.

 

Om de diversiteit van onze dienstverlening te onderstrepen, zijn we erin geslaagd om dit te realiseren in verschillende sectoren, gaande van de distributiesector, de groothandel en de voedingssector.

 

Intrastat - Aanpassingen geïmplementeerd !

Zoals u wellicht weet, heeft de wetgever heel wat nieuwe verplichtingen opgelegd voor de Intrastat aangiftes.  We mogen zonder meer stellen dat de complexiteit zodanig wordt, dat het bijna niet meer mogelijk is om de aangiftes te doen zonder te steunen op een sterke partner.  Een partner zoals TCNomads !

 

Onze programmatie is helemaal up to date met de vereisten die gesteld zijn door de Nationale Bank van België !

 

De uitrol van de updates bij onze bestaande Instrastat klanten is ondertussen succesvol uitgevoerd.  Indien u ook geïnteresseerd bent in onze Intrastat module, aarzel niet ons te contacteren !

EDI update

EDI zal altijd een speciale toepassing blijven.  Aan de ene kant is de grote doorbraak uitgebleven, maar aan de andere kant is de oplossing voor een aantal bedrijven onontbeerlijk.  Wegens de complexe natuur van de oplossing is er de absolute nood aan een sterke partner om de implementatie te begeleiden.  Wie anders dan TCNomads is geschikt voor deze taak ?

 

De laatste maanden hebben we voor verschillende klanten het volledige EDI platform op maat gemaakt en in orde gezet.  Het belangrijkste eindresultaat van deze inspanning was de tevredenheid en dankbaarheid van onze klanten.  Een mooi bij-effect was dat TCNomads opnieuw bewezen heeft de referentie te zijn voor moeilijk programmatie maatwerk.