Zowel standaard modules als maatwerk !

 

De oplossingen van TCNomads zijn gebouwd rond een aantal standaard modules.  Deze modules kunnen zowel samen als onafhankelijk van elkaar gebruikt worden.  Daarenboven heeft TCNomads zich de laatste jaren ontpopt tot de specialist in maatwerk.  Onze software modules worden op vraag aangepast aan uw noden.

Het krachtigste en meest betrouwbare boekhoudpakket op de Belgsiche markt met een waaier van functies zoals afschrijvingen, balansdetails, provisies, CODA en Intrastat.  Een versie van het pakket voor de Franse markt is ook beschikbaar !  De overige modules kunnen naadloos geïncorporeerd worden in dit pakket.

Boekhouding

Kan zowel stand-alone als samen met andere modules gebruikt worden.  Deze module zorgt voor uw volledige orderbeheer zoals orders, offertes en leveringen. Facturatie, eventueel E-invoicing, is ook mogelijk met deze oplossing en alles is makkelijk exporteerbaar naar ons boekhoudpakket.

Verkoop

Kan zowel stand-alone als samen met andere modules gebruikt worden.  Deze module regelt uw volledige aankoopmanagement qua bestellingen en leveringen.  Een mooie aanvulling op de verkoopmodule en uiteraard ook makkelijk te gebruiken samen met het boekhoudpakket.

Aankoop

Een volledig geïntegreerde module die u toelaat uw stock op een zeer efficiënte manier te beheren.  Met deze module kunt u uw volledige vooraadbeheer regelen.  Voorraden met meer dan 100.000 artikelen kunnen makkelijk bijgehouden en gemanaged worden met deze module.  Mogelijk voor meerdere locaties !

Stockbeheer

Zeer gediversifieerd aanbod van kassamodules, ook geschikt voor meerdere winkels of vestigingen.  Layout volledig op maat aanpasbaar.  Perfect integreerbaar met andere modules en ook met software van derde partijen.  Wij zijn ook klaar voor de nieuwe vereisten voor beveiligde kassa's.

Kassamodule

Via onze e-commerce module kunnen wij uw webwinkel voor u maken en deze ook nog volledig integreren met de overige modules.  Artikelbestanden worden automatisch opgeladen, stocks worden gesynchroniseerd en de orders worden onmiddelijk opgenomen in de boekhouding.  Geïntegreerde facturatie ook mogelijk !

e-Commerce

Urenregistratie

Is het voor u belangrijk om de urenregistratie met betrekking tot uw medewerkers of uw klanten bij te houden, dan is deze module ideaal voor u.  Ze kan perfect stand-alone gebruikt worden voor simpele registratie, maar ze kan eveneens zeer nuttig zijn indien u uw diensten per uur factureert aan uw klanten.

Documenten

Er zijn verschillende modules beschikbaar met betrekking tot documentbeheer.  Er is een module om rapporten in excel en PDF te genereren, er is een document management module om gescande documenten te beheren (vb koppeling aan een leverancier of klant), en een module om documenten te emailen.

Diversen

TCNomads biedt verschillende specifieke modules aan die in de loop der jaren van maatwerk naar een standaardpakket geëvolueerd zijn.  Voorbeelden zijn modules voor palletbeheer, voor beheer auto-onderdelen, voor toepassingen in de textiel en ook specifieke oplossingen voor klanten met meerdere vennootschappen.